Title Image

Hoorstudio Lansingerland

De gehoorspecialist

Hoorstudio Lansingerland is de specialist op het gebied van het gehoor. Walter Poppe, StAr audcien, heeft zich in de loop der jaren volledig toegelegd op het gehoor en het helpen verbeteren van het gehoor bij slechthorenden. Hoorstudio Lansingerland doet het gehoor er dan ook niet “even bij”, maar heeft zich er volledig in gespecialiseerd. En dat merkt u door de aandacht, deskundigheid en kwaliteit. Bekijk onze werkwijze:

onze werkwijze
hoorstudio lansingerland

Audicien in opleiding

 

Bij Hoorstudio Lansingerland is in opleiding tot audicien

Rutger Koekoek

 

Rutger werkt onder toezicht van Walter en leert zodoende zowel in de praktijk als tijdens de opleiding aan het Da Vinci College in Dordrecht het vak van audicien tot in de puntjes.

Men komt graag bij Hoorstudio Lansingerland!

• Omdat de audicien van Hoorstudio Lansingerland de tijd neemt.

• Omdat er naar een oplossing op maat wordt gezocht.

• Omdat ik telkens door dezelfde audicien wordt geholpen.

• Omdat de audicien verstand van zaken heeft.

Zelfstandig én onafhankelijk

 

Hoorstudio Lansingerland is een zelfstandig en onafhankelijk audiciensbedrijf met verstand van zaken. De kleinschalige aanpak garandeert de kwaliteit en onafhankelijke aanpak van uw gehoorprobleem.

contact
Hoorstudio Lansingerland is geregistreerd audicien bij Stichting Audicienregister

Verzekeringen

De vergoedingen die de ziektekostenverzekering verstrekt worden bepaald door het basispakket aangevuld met de vergoedingen van de aanvullende verzekering. Met name de aanvullende verzekeringen lopen sterk uiteen ook binnen dezelfde verzekeraar. Wanneer u de gegevens van uw verzekering meebrengt tijdens uw bezoek kunnen wij voor u uitzoeken op welke vergoeding u recht heeft.

 

 

Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via telefoonnummer:

010 – 892 92 90

Wij staan voor u klaar

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij voor u hebben? Kom dan snel langs, wij hebben de koffie / thee voor u klaar staan en nemen de tijd om met u te spreken over uw gehoor.

 

Heeft u liever dat wij u bellen? Laat dan hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u!

bel me terug