Title Image

Gehoorbescherming

universeel, op maat gemaakt, muziekdoppen, slaapdoppen, zwemdoppen

Die piep in je oren…

Een avondje flink stappen. Moet kunnen, toch? Of op het werk de hele dag in het lawaai staan. En zo zijn er wel meer situaties die slecht voor het gehoor of de oren zijn.

 

Hoorstudio Lansingerland is uw leverancier van:

• universele gehoorbescherming. Goedkoop en voor veel situatie te beschikbaar.

• op maat gemaakte gehoorbescherming. Zit als gegoten en in allerlei materialen en filters verkrijgbaar.

• slaapdoppen tegen o.a. snurken.

• zwemdoppen

 

Voor het bedrijfsleven kan Hoorstudio Lansingerland complete oplossingen leveren. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Gehoorbescherming

 

Welke gehoorbeschermer u het beste kunt gebruiken, hangt af van de situatie waarin u ze gebruikt en uw persoonlijke wensen. Wilt u uw gehoor beschermen tijdens het incidenteel werken met de elektrische zaag, dan bieden oorkappen of eenvoudige herriestoppers over het algemeen voldoende bescherming omdat deze ze veel geluid tegenhouden.

informeer

Filteren van specifieke toonhoogtes

Maar wilt u uw gehoor beschermen tijdens het bezoek aan een concert, dan wilt u waarschijnlijk ook nog wel wat blijven horen. Dan zijn oordoppen die bepaalde tonen filteren handig. Ook voor het beschermen van uw gehoor tegen het suizen van de wind tijdens het motorrijden zijn speciale gehoorbeschermers op de markt.

Zwemdoppen

 

Wij maken voor kinderen met buisjes of voor kinderen die snel oorontsteking hebben onze eigen zwemdoppen.  Deze zwemdoppen zijn goedkoper dan de zwemdoppen die in het laboratorium op maat worden gemaakt. Dit is natuurlijk prettig omdat de oren van de kinderen nog groeien en ze met enige regelmaat nieuwe zwemdoppen nodig zullen hebben.

De afdruk bewerken wij handmatig en voorzien wij van een stevige laklaag zodat de zwemdop geen water meer kan doorlaten in de gehoorgang.

Voor volwassenen adviseren wij de maatwerk zwemdoppen in verband met de duurzaamheid. Hierbij maken wij de afdruk en circa 2 weken later kunnen deze afgeleverd worden.

maak een afspraak

Slaapdoppen op maat gemaakt

Er zijn tal van situaties te bedenken waarbij het prettig is om er voor te zorgen dat u net wat makkelijker in slaap valt. Denk aan een snurkende partner, geluiden van de buren of na bijvoorbeeld een nachtdienst. Hiervoor kunt u bij ons terecht voor maatwerk slaapdoppen. Deze zijn gemaakt van flexibel materiaal zodat u er geen last van heeft wanneer u er op ligt.

ik wil rustig slapen

Bescherm uw gehoor

 

 

Bij oordoppen heeft u de keuze uit standaard oordoppen of op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken). Het is goed om bij de keuze van de juiste gehoorbescherming advies te vragen bij deskundigen.
Neem voor gehoorbescherming contact met ons op via telefoonnummer: 010 – 892 92 90