Title Image

Hoortoestellen

elk type, elk merk

Het nieuwste hoortoestel…

 

Widex heeft een hoortoestel met artificiële intelligentie ontwikkeld.

Het eerste ter wereld…!

 

Kom eens langs bij ons en ervaar het zelf!

afspraak maken

De beste hoortoestellen vindt u bij

Widex EVOKE

 

Het eerste hoortoestel met artificiële intelligentie! Hierdoor kan dit hoortoestel tijdens het gebruik leren wat voor u de beste instellingen zijn. Helemaal vanzelf. En als het toch wat wil bijstellen, dan kan dat makkelijk via een app op uw telefoon!

Probeer het als een van de eersten en maak een afspraak.

afspraak maken

Oticon OPN

 

Een bijzonder hoortoestel! Het eenvoudige uiterlijk van dit toestel herbergt een compleet nieuwe techniek van geluid opvangen en doorgeven. Vanuit het idee dat mensen zelf selecteren waar zij hun aandacht en gehoor op willen richten is dit toestel ontwikkeld. In plaats van (alleen) het geluid te versterken waar de drager van het hoortoestel zijn hoofd naar richt, is dit toestel in staat om al het geluid op een goede manier op te pikken en door te sturen naar het brein. Men hoort en verstaat veel meer, er ontgaat veel minder en aan het eind van de dag is men minder vermoeid.

 

Ervaar zelf de mogelijkheden en maak een afspraak.

afspraak maken

Zie wat anderen vertellen over de Oticon OPN

Hoorstudio Lansingerland is leverancier van ondermeer

Alle hoortoestellen

 

Hoorstudio Lansingerland is een zelfstandige audicien en kan daardoor álle hoortoestellen leveren. U heeft dus de keuze.
Uw audicien adviseert deskundig, objectief en naar aanleiding van uw situatie. Daarbij spelen zaken als het gehoorverlies, zorgverzekering en uw wensen.

 

Bij Hoorstudio Lansingerland kunt u terecht voor elk type (in het oor, achter het oor) en merk hoortoestel. En wij zorgen voor maatwerk. Lees hier alles over onze werkwijze.

onze werkwijze