Title Image

Hoortoestellen

elk type, elk merk

High-end hoortoestellen

 

Hoorstudio Lansingerland levert alle soorten hoortoestellen. Wij zijn gespecialiseerd in de topmerken, zoals Bernafon en Oticon. Stuk voor stuk fabrikanten van geweldige gehoorapparaten met de nieuwste technologiën.

afspraak maken

De beste hoortoestellen vindt u bij

Bernafon

Hybrid Technology

 

Bernafon, de fabrikant van hoortoestellen uit Zwitserland, levert hoortoestellen met Hybrid technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat windruis beter gefilterd wordt, terwijl spraak beter verstaanbaar blijft. Bernafon levert ook hoortoestellen die oplaadbaar zijn.

afspraak maken

Oticon

BrainHearing

 

Een bijzondere technologie! Vanuit het idee dat mensen zelf selecteren waar zij hun aandacht en gehoor op willen richten is deze technologie ontwikkeld die in veel hoortoestellen van Oticon te vinden is. In plaats van (alleen) het geluid te versterken waar de drager van het hoortoestel zijn hoofd naar richt, is dit toestel in staat om al het geluid op een goede manier op te pikken en door te sturen naar het brein. Men hoort en verstaat veel meer, er ontgaat veel minder en aan het eind van de dag is men minder vermoeid.

 

Ervaar zelf de mogelijkheden en maak een afspraak.

afspraak maken

Hoorstudio Lansingerland is leverancier van ondermeer

Alle hoortoestellen

 

Hoorstudio Lansingerland is een zelfstandige audicien en kan daardoor álle hoortoestellen leveren. U heeft dus de keuze.
Uw audicien adviseert deskundig, objectief en naar aanleiding van uw situatie. Daarbij spelen zaken als het gehoorverlies, zorgverzekering en uw wensen.

 

Bij Hoorstudio Lansingerland kunt u terecht voor elk type (in het oor, achter het oor) en merk hoortoestel. En wij zorgen voor maatwerk. Lees hier alles over onze werkwijze.

onze werkwijze